در این مطلب با سایت سالم زیبا همراه باشید تا خواص باورنکردنی جگر مرغ و دیگر نکات مربوط به آن را یاد بگیرید. در این مطلب فقط فواید علمی و ثابت شده جگر مرغ را مطرح می کنیم.

۱- جلوگیری از کم‌ خونی

جگر سرشار از ویتامین A و آهن است. ویتامین B12 می‌تواند به تولید سلول‌های قرمز خون کمک کرده و عملکرد سلول‌ها را افزایش دهد. جگر مرغ ۳۵۲٪ ویتامین B12 دارد. برای افرادی که به کم خونی دچارند، خوردن جگر مرغ انتخاب خوبی است. می ‌توان گفت جگر مرغ یکی از بهترین غذاهاست زیرا حاوی فولات، آهن و ویتامین B12 است و می ‌تواند کم خونی را به طور طبیعی برطرف کند. 

سایر روشهای پیشگیری و درمان کم خونی در اینجا!

۲- تقویت بینایی

چون جگر مرغ حاوی ۲۸۸٪ ویتامین A است، در تقویت بینایی نقش دارد. جگر مرغ، قدرت بینایی ما را افزایش می‌دهد زیرا سرشار از ویتامین A به شکل رتینول، آلفا کاروتن، بتاکاروتن و لیکوپن است. ویتامین A اولین ویتامینی است که بر جعبه مولتی ویتامین ‌ها نوشته می‌ شود و واقعا برای بینایی مفید است. کمبود این ویتامین باعث اختلال در دید شب، خشکی چشم، عفونت چشم و نابینایی می ‌شود. 

بایدها و نبایدهای تقویت بینایی در اینجا!

۳- سلامت بافت‌های بدن

بدن ما از بافتهای زیادی تشکیل شده است. بافتها یکی از مهمترین قسمتهای بدن ما را تشکیل میدهد. مشکلاتی مانند درد اطراف لب‌ ها و دهان و همچنین ترک یا پوسته پوسته شدن گوشه‌ های دهان نشانه کمبود ریبوفلاوین در بدن است. ریبوفلاوین، ویتامین B2 نیز نام دارد که برای تولید مثل، رشد و ترمیم بافت‌ های بدن از جمله پوست ضروری است. جگر مرغ ۲.۳ میلی‌ گرم ریبوفلاوین دارد. قرار دادن جگر مرغ در رژیم غذایی میتواند به سلامت بافتهای بدن کمک کند.

ادامه مطلب لینک زیر:

خواص جگر مرغ، موارد منع مصرف و چند نکته بسیار مهم قبل از استفاده


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها