مرغ یکی از رایج ترین غذاها در سراسر جهان است. ما آن را دوست داریم چون نسبتا ارزان است و سرشار از پروتئین میباشد. البته شما می توانید با استفاده از مرغ غذاهای متنوعی تهیه کنید. این غذای خوشمزه سرشار از پروتئین و چربی کم است اما زیاده روی در مصرف آن، خطراتی بدنبال دارد که در این مطلب به آن میپردازیم.

۱- هورمون

غذای مرغ ها از گذشته تا به امروز تفاوتهای زیادی کرده است. مثلا وزن مرغ ، قبل از پیشرفت های فناوری در دهه ۲۰۰۰ ، حدود ۹۰۵ گرم (تقریباً یک کیلوگرم) بود. امروز همان مرغ ۴۲۰۲ گرم (بیش از ۴ کیلوگرم) وزن دارد. بعبارت دیگر مرغ اصلاح شده ژنتیکی ، غذای اصلاح شده ژنتیکی مصرف کرده است. علاوه بر این بسیاری از پرورش دهندگان از آنتی بیوتیکها استفاده میکنند که به سلامتی ما آسیب وارد می کند. ناگهان متوجه میشویم معده ضعیف تری داریم ، ایمنی دستگاه گوارش ما به اندازه افراد روستایی خوب نیست و حتی پس از خوردن مقدار کمی غذا، احساس سیری می کنیم.

۲- خطر آلودگی شدید

در سراسر جهان ، تقریباً ۵۲ میلیارد مرغ به صورت مصنوعی تخم ریزی شده اند. این مرغها طی ۴۲ روز ذبح می شوند. طول عمر طبیعی مرغ ۱۰-۱۵ سال است. صنعت طیور با سرعتی مرغ تولید می کند که حتی قادر به کنترل نیست. این امر به این دلیل است که مصرف مرغ بسیار زیاد است و در منوی رستوران ها و فست فود ها ، گوشت سفید زیاد تقاضای زیادی دارد. این موجب میشود که تولید کنندگان مجبور به انجام ترفندهای کثیف روی مرغها شوند و باعث میشوند مرغها ظرف ۴۰-۵۰ روز به میزان زیادی رشد کنند. بهداشت بسیاری از مرغداری ها به حدی پایین است که احتمالا با دیدن یکی از آنها ترجیح میدهید گیاهخوار شوید!

ادامه مطلب لینک زیر:

5 تا از بدترین مضرات گوشت مرغ و چند نکته ی بسیار مهم


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها